Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > İtalyan Yemekleri > Amaretti Kurabiye (4 adet - 90,524 defa bakıldı)

Amaretti Kurabiye


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Amaretti Kurabiye

çitlenbik
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.11.2007
Mesajlar: 22
Şehir: Tekirdağ
Kısa URL: https://ml.md/lc19662
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2007
3,132 defa indirildi / yazdırıldı




40 adet için malzeme:
3 yumurta akı,
300 g çekilmiş badem,
8 damla acı badem yağı,
300 g toz şeker,
serpiştirmek için pudra şekeri

1. Yumurta aklarını sert bir köpük elde edilene kadar çırpın, bademleri, acı badem yağını ve şekeri yedirin.
2. Fırını 160 derecede ısıtın. Bir tatlı kaşığı yardımı ile fındık büyüklüğünde parçalar koparın. Parçaları kağıtlı bir tepsiye dizin. Tepsiyi fırına koyun ve kurabiyeleri 20 dakika pişirin (daha ziyade kurutun).
3. Kurabiyeleri tepsiden alıp bir ızgaranın üstünde soğumaya bırakın. Pudra şekeri serpiştirin.


ML® Marlon Kurabiyesi için tıklayın




Fotoğraf "çiçekçi" tarafından gönderildi. 04.06.2020


Amaretti Kurabiye

atmaca
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.01.2014
Mesajlar: 41
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc128952
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2017
1,327 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

125 gr toz badem
220 gr toz şeker
2 yumurtanın akı
20 soyulmuş badem

Toz badem, şeker ve yumurta aklarını mikserle 3 dakika çırpın. Karışımı düz uçlu krema sıkma torbasına doldurup 4 cm çapında olacak şekilde dışarıdan içe doğru sıkın. Her birinin üzerine soyulmuş badem yerleştirin. Üzerlerini örterek 1 gece oda sıcaklığında bekletin. 180 dereceye ayarlı fırında 12 dakika ya da üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika beklettikten sonra tel ızgara üzerine alarak soğumaya bırakın. Servis yapın.



Amaretti

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc142330
Gönderme Tarihi: 28.Nis.2019
640 defa indirildi / yazdırıldı




220 gram toz şeklinde dövülmüş badem
30 gram ince dilimlenmiş badem
Çeyrek çay kaşığı badem esansı
2 adet yumurtanın beyazı
185 gram toz şeker

Derin bir kabın içinde toz şeker ve yumurta beyazlarını bir mikser yardımıyla kar haline gelip katılaşıncaya kadar en az 7-8 dakika çırpın.
Diğer yanda toz bademi 60 gram toz şeker ile iyice karışana kadar karıştırın. İçine badem esansını da damlatın. Kar halindeki yumurta aklarını bademin içine ekleyip, tahta kaşık ile köpüğü söndürmeden karıştırın. Üzerine yağlı kağıt veya pişirme kağıdı serili fırın tepsisine tatlı kaşığı yardımı ile ufak parçalar şeklinde bu karışımı dökün. (İstenirse ufak kek pişirme kağıtlarının içine de dökülebilir.)
Önceden 150 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika kadar pişirin. Kapatınca fırından çıkarmayın, en az 30 dakika kadar içeride bekletin.
Ameretti'lerin ortası yumuşak, dış kenarları hafif sarı-kahverengi olacak. En az bir hafta saklayıp, yiyebilirsiniz.



Amaretti Kurabiye

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168913
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2022
200 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Bademli karışım:
250 g badem-bütün
1 yumurta akı
1 tutam tuz
1,5 çay bardağı toz şeker
0,5 çay kaşığı Dr. Oetker Sıvı Aroma Verici - Acı Badem

Bademleri derin bir kaseye alın. Üzerine kaynatılmış su ekleyip 10-15 dakika bekletin. Kabuklarını soyup pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine alın. 160°C'ye ısıtılmış fırında 10 dakika bekletin. Fırından çıkarıp soğutun. Mutfak robotunda iyice öğütün. Öğütülmüş bademleri elek veya süzgü yardımı ile eleyin. Elekte kalan bademleri tekrar öğütün.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 160 °C
Turbo pişirme: 150 °C
Yumurta akı ve tuzu cam veya çelik bir kaba alın ve mikserin yüksek devrinde 3 dakika çırpın. Toz şekeri 3 seferde ekleyerek toplam 2 dakika daha çırpın. Üzerine acı badem aroması ve öğütülmüş bademleri ekleyip kaşık ile karıştırın. Elinizi su ile hafifçe ıslatıp cevizden daha küçük parçalar alıp yuvarlayın. Üzerlerine bastırmadan tepsiye aralıklı sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.







Amaretti Kurabiye Tarifleri İtalyan Yemekleri



(4 adet Amaretti Kurabiye 90,524 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort