Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > Aperatif Ekmekler (2 adet - 85,032 defa bakıldı)

Aperatif Ekmekler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Aperatif Ekmekler

altın lokma
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.12.2011
Mesajlar: 68
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc70988
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2011
2,344 defa indirildi / yazdırıldı




10 dilim baget ekmek
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
10 adet hamsi
1 adet kabak
Zeytin
1 adet kereviz
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı mayonez
1 adet haşlanmış patates

Ekmekleri dilimleyin, sarımsakları ezip tereyağı ile karıştırarak üzerine sürün. 200 derecedeki fırında kızartın. Hamsileri de tavada az suda haşlayıp tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Kerevizi rendeleyip mayonezle beraber karıştırın. Kabağı çok ince dilimleyip 5 dakika kadar haşlayın ve süzün. Servis yaparken kızartılmış sarımsaklı ekmeklerin üzerine mayonezli kerevizi, hamsiyi, haşlanmış patates ve kabağa istediğiniz gibi şekil verip servis yapın. İsterseniz kürdan yardımıyla ekmeklerin üzerine koyup ikram edebilirsiniz .


Aperatif Ekmekler

başlangıç
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.12.2011
Mesajlar: 90
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc71279
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2012
2,130 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket kepekli tost ekmeği
1 çorba kaşığı tereyağı
1 kutu labne peyniri
15 dilim tost kaşarı
15 dilim salam
2 dal nane
8-10 adet kiraz domates

Ekmek dilimlerinin her iki tarafına önce tereyağı daha sonra labne peyniri sürün. Aralarına kaşar ve salam koyun. Arzunuza göre keserek servis tabağına yerleştirin. Kiraz domates ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.






Aperatif Ekmekler Tarifleri Kanepeler



(2 adet Aperatif Ekmekler 85,032 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort