Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Ayvalı Tavuk (2 adet - 72,447 defa bakıldı)

Ayvalı Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ayvalı Tavuk

ferman
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 30.04.2010
Mesajlar: 45
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc51239
Gönderme Tarihi: 30.Nis.2010
2,541 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kg tavuk kuşbaşı
2 adet ayva
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz

İnce kıyılmış soğan tereyağında çevrilir. Üzerine salça eklenir, birkaç dakika sonra tavuk atılır, suyunu bırakana kadar kavrulur. Sonra tuz ve kuşbaşı şeklinde doğranmış ayva katılır. Su eklenir. Kapağı kapatılır. Orta ateşte yarım saat kadar pişirilir.


Ayvalı Tavuk

markacı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 02.08.2016
Mesajlar: 20
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc120273
Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2016
3,078 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet bütün tavuk
4 adet ayva
1 adet soğan
5 diş sarımsak
1 su bardağı portakal suyu
1 çay kaşığı toz kekik
1 çay kaşığı tuz
100 gr sıvı yağ

Bir tencerenin içine büyük parçalar halinde kesilmiş olan ayvaları, soğanı ve sarımsakları koyup, sıvı yağda soteleyin. Sotelenmiş olan bu karışımı fırın tepsisinin üzerine yayın. Ayrı bir yerde tavuğun her yerine tuz ve toz kekik serpistirin ve tavuğu ayvalı karışımın uzerine yerleştirin. Tekrar tavuğun üzerinden portakal suyunu da dokup tavuğu 175 C'ye onceden ısıtılmış fırında iyice kızarıp içi pişene kadar yaklasik 2 saat pişirin.






Ayvalı Tavuk Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(2 adet Ayvalı Tavuk 72,447 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort