Kısa URL: https://ml.md/lc174120
Gönderme Tarihi: 11.Eyl.2023
188 defa indirildi / yazdırıldı
Hindi But
2 Adet Soğan
1 Adet Havuç
3 Adet Defne Yaprağı
Bir Tutam Taze Kekik
250g Balkabağı
2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Zerdeçal
Derin bir tencereye Pınar Hindi Butu koyun.
İrice doğranmış havuç ve soğanı ekleyin.
Defne yaprağı ekleyin.
2 saat boyunca kısık ateşte kaynama bırakın.
Daha sonra süzüp et suyunu elde edebilirsiniz.
Soğan ve balkabaklarını zeytinyağında kavurun.
Zerdeçal ve tuz ekleyin.
Ardından et suyunu ekleyip pişmeye bırakın.
Piştikten sonra robottan çekin.
Kısa URL: https://ml.md/lc158785
Gönderme Tarihi: 13.Tem.2021
292 defa indirildi / yazdırıldı
4 kişilik bir aile için 1 dilim kabaktan lezzetli ve yeterli miktarda çorba yapabilirsiniz. Çorbaya ekleyeceğiniz bir küçük soğan, bir küçük havuç ve 1 küçük patatesle hem lezzetini, hem de besleyici özelliğini artırarak mercimek çorbasına benzeyen mükemmel bir lezzet oluşturmanız mümkün olabilir. Sebzeleri üzerine geçecek kadar su ile haşlayıp blender`dan geçirin. Sonra üzerine ekleyeceğiniz bir kaşık Pınar Tereyağı ve bir bardak Pınar Süt ile biraz daha pişirerek tuzunu eklediğinizde çorbanız hazır olacaktır.