Kısa URL: https://ml.md/lc95691
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2014
1,721 defa indirildi / yazdırıldı
Elmalar yıkanır, soyulur, bölünerek çekirdekleri çıkartılır. İri parçalar halinde dilimlenir. Az miktarda su konularak haşlanır. İçindeki su ile beraber bal eklenerek blenderden geçirilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc75239
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2012
2,507 defa indirildi / yazdırıldı
Tuğrul Şavkar
1 kg. elma
500 ml. su (2 su bardağı)
250 gr. bal
Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun. Ortadan ikiye bölerek çekirdek yataklarını çıkarın ve bir tencerenin içine koyun.
Üzerlerine suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatarak elmaları haşlayın.
Haşlanan elmaları suyuyla birlikte robotunuzun parçalayıcısına koyun. Üzerine balı ekleyerek robotu 1 dakika çalıştırın.
Ballı elma ezmesini bir kaba aktarıp soğutarak servis yapın.