Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Aksaray Yemekleri > Bandırma (Çankırı) (2 adet - 7,437 defa bakıldı)

Bandırma (Çankırı)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bandırma (Çankırı)

başkan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.09.2018
Mesajlar: 41
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc145256
Gönderme Tarihi: 29.Ağu.2019
1,424 defa indirildi / yazdırıldı




Yufka
Tereyağı
Şeker
Bir miktar su

Yufkaların kalın kenarları kesilip çıkartılır.
Kalan kısım ince şeritler halinde kesilir ve rulo olacak şekilde sarılır ve tepsiye dizilir.
Diğer tarafta su ve şeker ile şerbet hazırlanır.
Kaynayan şerbetin içine eritilmiş tereyağ katılarak ılık bir şekilde tepsideki yufkanın üzerine dökülür.
Servis yapılmadan önce üzerine ceviz içi serpilir.


Bandırma (Çankırı)

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc145234
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2019
613 defa indirildi / yazdırıldı




Çankırı Meslek Yüksek Okulu

İnce, az pişmiş yufka
Tereyağı
Toz şeker

İnce, az pişmiş yufka ikizkenar üçgen şeklinde kesilip erimiş tereyağında ısıtılır. Piramit şeklinde servis tabağına dizilir.
Eritilmiş toz şeker, normal bir kıvama geldikten sonra servis tabağında hazır bulunan yufkaların üzerine dökülür.
Servis tabağında yufkaların arasında oluşan boşluklar doluncaya kadar şeker dökülür.






Bandırma (Çankırı) Tarifleri Aksaray Yemekleri



(2 adet Bandırma (Çankırı) 7,437 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort