Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > İstavrit Tarifleri > Barbunya Balığı Buğulama (4 adet - 235,038 defa bakıldı)

Barbunya Balığı Buğulama


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Barbunya Balığı Buğulama

Hiç Kimse
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 10.02.2006
Mesajlar: 771
Şehir: Bahçelievler/ANKARA
Kısa URL: https://ml.md/lc4420
Gönderme Tarihi: 02.Haz.2006
3,313 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet temizlenmis barbunya
Margarin
Maydanoz
1 adet soğan
2 dis sarımsak
3 adet domates
4 adet sivri biber
Tuz, Karabiber, Biberiye
Yarim limon
2 adet defne yapragi

Temizlenmis barbunyalari bir cam kaba dizin. Üzerlerine çok küçük dogranmis margarin ve ince kiyilmis soğan, maydanozu ekleyin. Iri dogranmis domatesleri, parmak kalinliginda dogranmis biberleri ve baharatlari da ilave edin. 180 derece firinda 5 dakika pisirin. Sicak servis yapin


Barbunya Buğulama

SonaY
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.07.2005
Mesajlar: 262
Şehir: Diyarbakır
Kısa URL: https://ml.md/lc57897
Gönderme Tarihi: 29.Kas.2010
3,233 defa indirildi / yazdırıldı




7-8 adet barbunya balığı
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1/2 çay bardağı limon suyu
Maydanoz
Tuz

Temizlenmiş yıkanmış ve tuzlanmış barbunyalar soğuk tavaya dizilir.
Üzerine kıyılmış maydanoz serpilir. Zeytinyağı ile çırpılmış limon suyu ilave edilerek kapak kapatılır.
Tava harlı alev üzerine yerleştirilir. Alev ayarı yapıldıktan 10 dakika sonra ocak söndürülür.


BARBUNYA BALIĞI BUĞULAMASI

Makbule Geçer
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.02.2011
Mesajlar: 22
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc62246
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2011
2,872 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram barbunya balığı
2-3 adet domates
1 soğan (küçük)
1 çorba kaşığı zeytinyağı
maydanoz
1 limon
tuz

Balıklar temizlenir, yıkanır. Uzun bir kaba, sıra ile yerleştirilir. Üzerine iki domates suyu, ince doğranmış soğan ve maydanoz serpilir. Yağ ve tuz konur. Dilimlere kesilmiş domates ve defne yaprağı ilâve edilerek fırında veya üzerine yağlı kâğıt örterek ateşte pişirilir. Balıkların üzerine limon dilimleri konarak servis yapılır.


Barbun Buğulama

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc166316
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2022
190 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg barbun balığı
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 su bardağı domates rendesi
Defne yaprağı
Bir tutam maydanoz
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Zeytinyağı

Balıkları temizleyip yıkayın ve süzdürün. Soğanı halka doğrayın, sarımsağı ince ince kıyın. Geniş bir tavaya zeytinyağını alın ve soğan, sarımsak, domates rendesini soteleyin. Defne yaprağını tavaya ekleyin ve üzerine balıkları dizin. Balıkların üzerine tereyağını parçalayarak ekleyin. Kıyılmış maydanozu ve tuzunu serpin. Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte 30 dakika pişirin. Ardından sıcak olarak servis edin.






Barbunya Balığı Buğulama Tarifleri İstavrit Tarifleri



(4 adet Barbunya Balığı Buğulama 235,038 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort