Çikolatayı benmari usulü eritin. Hafifçe soğuttuktan sonra süzme yoğurt ve balla karıştırın. Frambuazları servis bardaklarına paylaştırıp, üzerine çikolatalı karışımı ekleyin. Nane yaprakları ile süsleyip hemen servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc86609
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2013
2,257 defa indirildi / yazdırıldı
50 gr. beyaz çikolata, ufak doğranmış
100 ml. krema
Bir tutam tarçın
100 gr. frambuaz
100 gr. böğürtlen
Bir kaba doğranmış beyaz çikolataları koyun. Ayrı bir kaba kremayı koyup ocakta bir taşım kaynatın. Ocaktan alın ve beyaz çikolataları kremanın içine atın. Beyaz çikolatalar eriyinceye kadar devamlı karıştırın. Üzerine tarçını ekleyip karıştırmaya devam edin. Soğumaya bırakın. Frambuaz ve böğürtleni servis edeceğiniz bardaklara bölüştürün ve üzerlerine soğumuş olan beyaz çikolatalı karışımı döktükten sonra servis yapın.