Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > Beyinli Kanape (4 adet - 110,117 defa bakıldı)

Beyinli Kanape


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Beyinli Kanape

mutfaktabirimivar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.01.2007
Mesajlar: 293
Şehir: Ümitköy
Kısa URL: https://ml.md/lc11515
Gönderme Tarihi: 26.Oca.2007
2,157 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme (her kanape dilimi için):
1 parça koyun beyini,
1 çay kaşığı tereyağı,
1 çimdik tuz,
1 çimdik karabiber,
haşlanmış 1 pancar dilimi,
çekirdeksiz 1/2 siyah zeytin.

Yapımı:
Tereyağıyle beyini tuz ve biberle birlikte iyice ezip macun durumuna getirmeli. Bu macunu kızgın zeytinyağında kızartılmış kanape ekmeği dilimine sürmeli. Bunun üstüne haşlanmış pancar dilimini oturtmalı. Onun üstüne de yarım çekirdeksiz zeytini kondurmalı.


BEYİNLİ KANAPE

Halilim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.05.2007
Mesajlar: 45
Şehir: Çankırı
Kısa URL: https://ml.md/lc13638
Gönderme Tarihi: 08.May.2007
2,353 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ (3 kişilik):
6 dilim kanape ekmeği,
1 kuzu beyni,
6 çay kaşığı tereyağı,
1 kahve kaşığı tuz,
1 kahve kaşığı karabiber,
6 dilim pancar turşusu,
çekirdeği çıkarılmış 6 zeytin tanesi,
1 çay bardağı sıvı bitkiselyağ.

Haşladığınız beyni tereyağı tuz ve karabiberle iyice yoğurup macun haline getirin. Kanape ekmeği dilimlerini bir tavaya koyacağınız 1 çay bardağı sıvı bitkisel yağda kızartın. Macun haline gelen beyni dilimlerin üzerine eşit olarak sürün. Ortaya pancarturşusu dilimini, kenarlara da dört parçaya ayrılmış birer zeytini yerleştirin.


BEYİNLİ KANAPE

yelda özoğlu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.08.2008
Mesajlar: 21
Şehir: Siirt
Kısa URL: https://ml.md/lc26675
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2008
2,338 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
1 adet dana beyni,
1 çorba kaşığı sirke,
1/2 litre su,
2 adet sardalya balığı,
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz,
1 yumurta sarısı
1 çorba kaşığı un,
karabiber,
tuz,
4 dilim tost ekmeği,
4 çorba kaşığı rende kaşar peyniri,
4 adet yeşil salata yaprağı,
4 küçük domates,
1 limon

Hazırlanışı:
Beyni akar su altında yıkayın. Su ile sirkeyi kaynatın. Beyini içine atın ve pişirin. Sudan çıkarın, derilerini soyun. Beyini, sardalyayı, maydanozu ince ince doğrayın. Yumurta sarısı ve un ile karıştırın, karabiber tuz ile tadlandırın. Tost ekmeklerini kızartın. Beyinli malzemeyi dilimlerin üzerine taksim edin . Rendelenmiş peyniri dökün ve önceden ısıttığınız fırında kızartın. Salata yapraklarını yıkayın ve fazla suyunu alın. Her yapr^ğm üzerine bir tost dilimi yerleştirin. Domatesleri dörde bölün. Limonu yjslü bir şekilde kesin. Tostların etrafını domates ve limon ile süsleyerek servis yapın.


BEYİNLİ KANAPE

hafize
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.05.2010
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc51787
Gönderme Tarihi: 18.May.2010
2,246 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEME:
5 dilim ekmek
yarım çorba kaşığı tereyağı
1 adet haşlanmış koyun beyni
tuz
karabiber
maydanoz
zeytin

HAZIRLANIŞI:
Ekmek, arzu edilen şekillerde dilimlenir.
Beyin, bir kaseye konur. İçine tereyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber konulur.
Kaşıkla ezilerek bulamaç haline getirilir.
Dilimlerin üzerine, istenildiği kadar konur.
Zeytin, küçük salatalık turşusu ve maydanozla süslenir.






Beyinli Kanape Tarifleri Kanepeler



(4 adet Beyinli Kanape 110,117 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort