Kısa URL: https://ml.md/lc57009
Gönderme Tarihi: 26.Ekm.2010
1,801 defa indirildi / yazdırıldı
1 ADET çikolatalı puding
1 PAKET petibör bisküvi
1,5 litre süt
1 avuç fındık içi
ÇİKOLATALI PUDİNGİ VE BİTTER ÇİKOLATALI PUDİNGİ KARIŞTIRARAK TARİFE GÖRE BİRLİKTE PİŞİRİNİZ. GENİŞ BİR BORCAMA BİR KAT BİSKÜVİ BİR KAT PUDİNG OLMAK ÜZERE DİZİNİZ. HER KATTA BİSKÜVİ ÇEŞİDİNİ DEĞİŞTİRİNİZ. PUDİNG BİTTİĞİNDE EN ÜSTTE PUDİNG KATI OLACAK. ÜZERİNE FINDIKLARI EZEREK DÖKÜNÜZ. DOLAPTA SOĞUYUNCA SERVİS EDİNİZ. DİLERSENİZ PUDİNG KATLARINA EZİLMİŞ CEVİZ, FISTIK VE FINDIK İLE DE TATLANDIRABİLİRSİNİZ.
Kısa URL: https://ml.md/lc172572
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2023
219 defa indirildi / yazdırıldı
Un (3 Yemek Kaşığı)
Toz Şeker (1 Su Bardağı)
Vanilya (1 Paket)
Kakao (4 Yemek Kaşığı)
Süt (6 Su Bardağı)
Tereyağı (1 Yemek Kaşığı)
Çilek (10 Adet)
Ülker Pötibör (1 Paket)
İlk olarak puding malzemelerini karıştırıp paketinde yazdığı gibi karıştırarak pişirelim.
Altının pişerken tutmaması için ateşi çok yüksek açmamaya ve sürekli karıştırmaya dikkat edelim.
Sonra istediğimiz bir tepsinin altını kısık ateşte biraz ıslatalım ve ardından Ülker pötibör bisküvileri dizelim.
Pudingi bisküvilerin üzerini kaplayacak şekilde dökelim.
Bisküvi ve puding bitene kadar eşit bir şekilde kat kat dizelim, son kat olarak pudingle kapatalım.
Oda sıcaklığına kadar ılıyan pastayı buzdolabında 1-2 saat dinlendirelim.
Servis yapmadan önce dilimleyerek süsleyelim.