Kısa URL: https://ml.md/lc78051
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2012
1,715 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Klasik
2 Çorba Kaşığı kakao
2 Paket BÜSKİVİ
8 Çorba Kaşığı toz şeker
Bisküvileri ezerek toz haline getirin. Margarini eritip tozşekeri ilave edin ve karıştırıp bisküvilere ekleyin. Kakao, biraz limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın. Hazırladığınız karışım henüz sıcakken ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp top haline getirin. Dilediğiniz süsleme malzemesine bulayıp servis tabağına yerleştirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc77015
Gönderme Tarihi: 20.Haz.2012
1,805 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Klasik
2 Yemek Kaşığı kakao
2 Paket bisküvi
1 Kase hindistancevizi
1 Paket margarin
0,5 Yemek Kaşığı limon suyu
1 Adet limon kabuğu rendesi
8 Yemek Kaşığı toz şeker
İlk olarak bisküvileri geniş bir kabın içine iyice ezelim. Toz haline gelinceye kadar ezelim. Daha sonra bir tavanın içinde margarini eritelim ve içine toz şekeri ilave edelim. İyice karıştıralım. Daha sonra bu karışımı bisküvilere ilave edelim. Diğer taraftan kakao, limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ekleyip karıştıralım. Bütün malzemeleri iyice karıştıralım ve macun kıvamına gelmesini sağlayalım. Hazırlamış olduğumuz karışımı soğutmadan ceviz büyüklüğünde parçalar koparalım. Bu parçaları iyice yuvarlayalım ve geniş bir cam kasenin içine koymuş olduğumuz hindistan cevizine bulayalım. Daha sonra geniş bir cam kaseye koyup dilediğimiz zaman servise sunalım.