Kısa URL: https://ml.md/lc85289
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2013
1,480 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Sana Hamurişi
1 Su Bardağı pudra şekeri
1 Su Bardağı un
2 Kutu bonibon
1 Adet limon kabuğu rendesi
1 Su Bardağı nişasta
1 Adet yumurta
1 Adet vanilya
1 Çay Fincanı kakao
Sana hamur işi yağ ve diğer tüm malzemeleri bir kaba alıp yoğuruyoruz. İstenilen şekil verilip üzerine bonibonları hafifçe bastırarak yapıştırıyoruz. 180 derece fırında 10 ya da 15 dakika pişiriyoruz. Soğuduktan sonra servis yapıyoruz.
Kısa URL: https://ml.md/lc85269
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2013
1,483 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Hamurişi
1 Su Bardağı toz şeker
1 Çay Bardağı damla çikolata
2 Paket bonibon
2 Adet yumurta
1 Paket vanilya
1 Paket kabartma tozu
2 Yemek Kaşığı kakao
Bonibon ve damla çikolata hariç 3 bardak unla bütün malzemeler karıştırılıp yoğurulur.Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler alınıp elinizle yuvarlanır.Yağlı tepsiye dizilip üzerine bonibon ve damla çikolata yerleştirilir.160 derece fırında 15-20 dk pişirilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc80695
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2012
1,436 defa indirildi / yazdırıldı
250 Gr Sana Hamurişi
4 su bardağı un
1 paket kabartam tozu
1 paket vanilin
2 yada 3 paket bonibon
2 adet yumurta
1 Bardak ŞEKER
Un geniş bir kaba elenir. ortasına bir çukur açılır ve tüm malzemeler eklenerek ele yapışmayan bir hamur elde edilene kadar yoğurulur. Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak elde şekil verilir ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. 180 derece önceden ısıtılmış fırında kağıttan ayrılacak hale gelene kadar yaklaşık 15.20 dk. pişirilir. Fırından çıkan kurabiyeler soğumadan bonibonlar hafifce bastırılarak yerleştirilir. İsterseniz tepsi fırına verilmeden önce de bonibonlar yerleştirilebilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc77385
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2012
1,673 defa indirildi / yazdırıldı
250 Gr Sana Hamurişi
1 Adet yumurta
1 Su Bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Su Bardağı bonibon
1 Paket nişasta
1,5 Su Bardağı pudra şekeri
Bir kapta margarin yumurta ve şeker karıştırılır nişasta un ve kabartma tozu eklenerek ele yapışmayan bir hamur elde edilir ele yapışıyorsa biraz daha un ekleyebilirsiniz merdaneyle açın çiçek şeklindeki kurabiye kalıbıyla şekil verin bonibonla süsleyin önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzeri beyaz kalacak şekilde pişirilir.