|
|
Buğu Kebabı |
|
kapıkulu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.11.2012
Mesajlar: 31 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc83827
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2012
1,851 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Kg. kuşbaşı koyun eti
3 Adet defne yaprağı
1 Çay Kaşığı karabiber
1 Çay Kaşığı kekik
1 Baş sarımsak
3 Avuç arpacık soğanı
2 Çay Kaşığı tuz
Arpacık soğan soyulur yıkanır, bütün olarak, etle birlikte ocağa konur. Üzerine sarımsak, sana klasik yağ, karabiber, kekik, defne yaprağı ve tuz ilave edilir. Bir kere karıştırılır. Su koymadan, ağır ateşte, et yumuşayana kadar pişirilir.
|
Buğu Kebabı |
|
selva17
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 17.09.2007
Mesajlar: 73 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc77402
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2012
2,220 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Paket Sana Klasik
40 Adet arpacık soğan
1 Diş sarımsak
3 Adet Domates
1 Kg. kemiksiz kuzu kuşbaşı
1 Tatlı Kaşığı kekik
Arpacık soğanları soyduktan sonra, kuşbaşı kesilmiş kuzu etleriyle birlikte bir tencereye koyalım. Margarini ilave edip, ocağın üstüne oturtalım. Rendelediğimiz domatesleri ve diş diş ayıkladığımız sarımsakları, tuzu, karabiberi ve kekiği tencereye ilave edip bir sefer karıştırdıktan sonra,kısık ateşte hiç ağzı açılmadan 2 saat kadar pişirelim.
|
|
Buğu Kebabı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|