Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Cafe de Paris Soslu Bonfile


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Cafe de Paris Soslu Bonfile

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc178156
Gönderme Tarihi: 11.Haz.2024
132 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.hurriyet.com.tr

500 gram bonfile
Sosu için:
100 gram tereyağı
1/3 su bardağı krema
50 gram rokfor peyniri
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı kimyon
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı hardal
Bir kaç dal dereotu

Tereyağını tencerede eritin.
Ardından diğer sos malzemelerini de ekleyip pişirin.
Daha sonra eti tavada pişirin.
Her iki tarafı da güzelce piştikten sonra etleri dilimleyin.
Son olarak üzerine sosu gezdirerek servis edin.



Cafe De Paris Soslu Bonfile

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc166142
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2022
266 defa indirildi / yazdırıldı




3 parça bonfile
1 paket krema
1 çay kaşığı köri
2 diş sarımsak
2 dal dereotu
100 gram tereyağı
60 gram rokfor peyniri
1 çay kaşığı toz zerdeçal
15 gram hardal
Marine etmek için zeytinyağı

Bonfile etleri bir kaba aktarın. Karabiber, tuz ve zeytinyağı ile harmanlayın. Yaklaşık bir saat marine edin. Sarımsakları ezin. Dereotunu ince olacak biçimde kıyın. Kremayı sos tenceresine koyun ve baharatları, sarımsağı, hardalı ekleyip, kaynayana kadar pişirin. Kaynayan sosa tereyağı ilave edin. Bu aşamada sürekli karıştırın. Rokfor peynirini ezip, karışıma ekleyin. Peynir eriyene kadar karıştırmaya devam edin. Marine edilen etleri bir tavada arkalı önlü olmak üzere pişirin. Pişirme süresini damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. Etler piştikten sonra bir tabağa alın, sosu üzerinde gezdirin, dereotu ile süsleyip servis yapabilirsiniz.



Cafe de Paris Soslu Bonfile

hülya kuvancı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.10.2014
Mesajlar: 33
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc102401
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2014
2,913 defa indirildi / yazdırıldı




2 dilim bonfile
2 yemek kaşığı süttozu
1 yemek kaşığı margarin
1 çay bardağı süt
1/2 tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı soya sosu
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz hardal
1 çay kaşığı köri
1/2 çay kaşığı kimyon
1/2 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

Bonfileler kızgın yağsız tavada iyice mühürlenene dek pişirilir. Kenara alıp dinlendirilir.
Süttozu ve süt iyice çırpılıp krema kıvamına getirilir. Sarmısak püre haline getirilir. Margarin, hardal ve diğer malzemelerle beraber eklenir. Sos tenceresinde biraz kıvam alana dek pişirilir.
Etler dilimlenerek sosun içine alınır. Beraber biraz ısıtılarak servis edilir.







Cafe de Paris Soslu Bonfile Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(3 adet Cafe de Paris Soslu Bonfile 25,958 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort