Kısa URL: https://ml.md/lc164699
Gönderme Tarihi: 07.May.2022
307 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kilo taze badem çağlası
2-3 adet yeşil taze soğan
3 adet haşlanmış yumurta
Tuz
1 çay kaşığı pul biber
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 bağ bediren otu (isteğe bağlı)
Yumurta ve yeşil soğan ince ince doğranır. Çağlalar blenderdan geçirilir. Ardından içine yumurta ve yeşil soğan eklenir. Üzerine tuz, biber ve yağ konarak karıştırılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc110536
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2015
2,716 defa indirildi / yazdırıldı
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Çağla
Tuz
Soğan
Yumurta
Maydanoz
Pul biber
Bediren
Ev yufkası
1 kg. çağla dibekte tuzla dövülür. İçine soğan doğranır.yumurtalar haşlanır ve küçük küçük doğranır. Maydanoz doğranarak içine pul biber ve bediren konulur. Tüm malzemeler iyice karıştırılarak ev yufkasıyla dürüm yapılarak yenir.