|
|
|
Çerkez Tavuğu |
 |
yeşil vadi
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.04.2010
Mesajlar: 20 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc51127
Gönderme Tarihi: 26.Nis.2010
2,665 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 tavuk
100 gr. iç çeviz
Tuz
Kırmızı biber
2 dilim ekmek içi
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tavuğu haşladıktan sonra etleri ayıklanır. Ceviz, kırmızı biber un haline gelinceye kadar dövülüp içine 2 dilim ekmek içi ufalanır. Sonra tavuk etleriyle hepsi karıştırılır. Azar azar tavuk suyu ilave edilir. Püre haline gelince servis yapılır. Üstüne sıvı yağ ile kızdırılmış kırmızı biber dökülür.
|
|
Çerkez Tavuğu Tarifleri Çulluk Tarifleri
|
|