|
Çeşitli Kanepeler |
|
düdüklü
Aşçıbaşı
Kayıt: 23.11.2015
Mesajlar: 25 Şehir: Mersin |
Kısa URL: https://ml.md/lc112940
Gönderme Tarihi: 24.Kas.2015
1,683 defa indirildi / yazdırıldı
|
3-4 dilim tost ekmeği
200 gr gravyer peyniri
4-5 adet yeşil zeytin
7-8 adet üzüm
5-6 adet çeri domates
25 gr tereyağı
Tost ekmeklerinin kenarlarını kesin ve küp küp kesin. Gravyer peynirlerini küp küp kesin. Peynirlerin birazını tereyağı ile eritin. Çeri domatesleri yarıya bölün, üzümleri yıkayın, zeytinleri yarıya bölün. Ekmeklerin üzerine peyniri sürün ve domates, üzüm, zeytin ile süsleyip kürdan batırıp servis edin.
|
ÇEŞİTLİ KANAPELER |
|
eksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.01.2011
Mesajlar: 237 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc73375
Gönderme Tarihi: 05.Mar.2012
1,816 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet katı pişmiş yumurta
2 domates
1 kutu ançüez balığı
10 adet içi doldurulmuş yeşil zeytin
100 gram salam
100 gr. mantar
100 gram sucuk
1 adet pancar
4 dilim francala ekmeği
Fracala dilimlerinin üzerine tereyağı sürerek bir tabağa koyun. Birinin üzerine halkalar halinde doğranmış yumurtaları iki sıra halinde ve yarı yarıya üst üste binecek şekilde dizin. Bunun üzerine yine dört adet, yuvarlak şekilde sarılmış ançüez balıklarını yerleştirin. İkinci ekmek diliminin üzerine ince ince doğranmış sucukları yerleştirin. Bunun üzerine de ince kıyılmış pancar turşusunu, iki dilim de yumurta yerleştirerek süsleyin. Üçüncü ekmek diliminin üzerine, ançüez balıklarını yanyana dizin. Balıkların üstünü de enine dilimler halinde kesilmiş yeşil zeytinleri koyun. Dördüncü ekmek diliminin üzerine ise, salam dilimlerini ikiye katlayarak ve birbirlerinin üzerine gelecek şekilde yerleştirin. Salam dilimlerinin üzerine de sote edilmiş mantarları koyun. Kanapeleri büyük bir tabağa alarak servis yapın.
|
|