Kabakları soyup rendeleyin.
Dereotunu ince ince kıyın ve sarımsağı de rendeleyin.
Derin bir kaseye kabakları, yoğurdu ve ceviz içini ekleyin. Yoğurdun fazla sulu olmamasına dikkat edin.
Ardından dereotu, tuz ve sarımsağı ekleyip karıştırın.
Dilerseniz üzerine zeytinyağı gezdirerek servis edebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc111019
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2015
1,389 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet kabak
200 gram süzme yoğurt
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
2 çorba kaşığı galeta unu
Yarım demet dereotu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
3 diş sarımsak
Çiğ kabakları rendeleyip suyunu sıkın ve bir kaba alın. Üzerine galeta unu ve cevizle karıştırın. Sarımsaklı yoğurt yapın içine dereotunu kıyıp karıştırın. Tüm malzemeyi bir kabın içinde harmanlayın, servis tabağına alıp ikram edin.