|
ÇİKOLATALI GLAZÜR |
 |
börek
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.07.2011
Mesajlar: 41
|
Kısa URL: https://ml.md/lc65966
Gönderme Tarihi: 19.Tem.2011
2,683 defa indirildi / yazdırıldı
|
150 gr. sütsüz çikolata
50 gr. herhangi bir margarin
50 gr. margarini küçük bir kapta eritiniz.
Yağ iyice sıcak haldeyken içerisine küçük parçalara ayrılmış çikolataları atıp, erimesini temin ediniz.
Çikolatayı eritirken ateşi kısıp, yağın fazla yanmasının önüne geçiniz.
Çikolata eridikten sonra kenarları süslenmiş ve üstü çok temiz olan pastanın üzerine döküp, pastayı hafif hafif oynatarak her tarafın çikolatayla kaplanmasını temin ediniz.
|
Çikolatalı Glazür |
 |
yenigün
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 25.07.2009
Mesajlar: 37 Şehir: Antalya |
Kısa URL: https://ml.md/lc38480
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2009
4,676 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
100 gr. pudra şekeri
150 gr. acı çikolata
10 gr. tereyağı.
Yapılışı:
Benmari üzerinde çikolatayı eritiniz.
Tereyağı ve pudra şekeri ilâve ediniz, karıştırınız.
Pasta veya kurabiyelerde kaplama malzemesi olarak kullanınız.
|
ÇİKOLATALI GLAZÜR |
 |
Sevda Pekel
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.11.2007
Mesajlar: 49 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc19541
Gönderme Tarihi: 26.Kas.2007
2,858 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme :
150 gr. sütsüz çikolata,
50 gr. margarin.
Yapılışı:
1- 50 gr. margarini küçük bir kapta eritiniz.
2- Yağ iyice kızınca içine küçük parçalara doğranmış çikolatayı atınız.
3- Hafif karıştırarak ateşi de kısarak çikolatanın tamamen erimesini temin ediniz.
4- Ateşten alıp istediğiniz yerde kullanınız.
|
|