Pilavı pişirin. Brokoliyi, havuçları ve bezelyeleri haşlayın. Biraz zeytinyağı ve tuzla tatlandınn. Ilıdığı zaman havuçtan balıklar yapın. Gözleri için zeytin kullanın. Brokoliyi de yerleştirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc113990
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2016
1,245 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet havuç
4 top brokoli
1 avuç taze fasulye
4 adet zeytin
2 kaşık tereyağı
Pilavı pişirin. Sebzeleri haşlayın. Fasulyeleri haşladıktan sonra tavada tereyağı ilavesi ile pişirin. Pilavları kaplara yerleştirin. Zeytinle gözlerini, havuçla ağzını, brokoli ve taze fasulye ile saçlarını yapın. Kız çocuğun kurdelesini de havuçtan yapabilirsiniz.