Kısa URL: https://ml.md/lc44475
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2009
2,790 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet haır pandispanya
1 adet muz
1 paket kakaolu fındıkkreması (250 gr)
1 paket toz krem şanti
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı meyva suyu
Krem şanti ve süt çırpılır. 1-2 kaşık ayrılır kalan kısım fındıkkremasıyla karıştırılır. Pandispanyanın ilk katı meyva suyunun yarısıyla ıslatılır. Üzerine fındıkkremalı karışım sürülür ve ince kıyılmış muz yerleştirilir. Üzerine ikinci kat pandispanya konur. Kalan meyva suyuyla ıslatılır. Ayrılan krem şantiyle üzeri ve kenarları kaplanır. Buzdolabında 4 saat bekletidikten sonra sevise sunulabilir.