https://cook.com.tr
Ayçiçek Yağı 4 Çorba Kaşığı
Tam Buğday Unu 1 Tutam
Sofra Tuzu 1 Tutam
Defne Yaprağı 1 Adet
Karabiber 1 Tutam
Maydanoz 1 Demet
Tarçın 1 Tutam
Soğan 1 Adet
Ton Balığı 4 Dilim
Bir tavada sıvı yağı koyun, ince doğranmış soğanı ve maydanozu pembeleşinceye kadar kavurun.
Ton balığı dilimlerini una bulayıp aynı tavaya atın.
Balıkların her iki yanını da kızartın, tuz ve karabiber ekleyin, defne yaprağını koyun, tarçını ilave edip, tavanın kapağını kapatın. orta ateşte yaklaşık 20 dakika pişirin
Gerekirse bir miktar su ekleyebilirsiniz piştikten sonra balığı servis tabağına koyun.
Pişme suyunu üzerine gezdirin.
|