Jöleyi pakette tarif edildiği gibi hazırlayın.
Jöleyi buzdolabında soğumaya bırakmadan önce, yoğurtla karıştırın. Yoğurt miktarını göz kararı ayarlayabilirsiniz. Çok aşırıya kaçıp jölenin kıvamını bozmamaya özen gösterin.
Buzlukta donmaya bırakın.
Not: Hazırladığınız karışım, buzlukta tamamen donmayacak, dondurma benzeri bir kıvam alacaktır.
Kısa URL: https://ml.md/lc177729
Gönderme Tarihi: 13.May.2024
125 defa indirildi / yazdırıldı
Muzları ve çilekleri buzdolabı poşetine koyup, buzlukta 1 gece bekletin. Ertesi gün süt veya yoğurdu meyveler iyice karışana kadar rondodan geçirin. Bir kabın içine karışımı güzelce yayın. Dondurucuda birkaç saat bekletip tüketin.