| 
 
 
 | 
Dondurmalı Kup | 
  | 
ferdi 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 29.07.2009 
Mesajlar: 19 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc38626 
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2009 
2,395 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
300 gr. kaymaklı, çikolatalı ve meyveli dondurma
 
2 Çorba kaşığı meyve salatası
 
2 Çorba kaşığı krem şanti
 
kedi dili büskivi
 
 
Kuplara sırası ile meyveli, çikolatalı, kaymaklı dondurmaları koyun ve üzerine meyva salatası koyunuz.
 
En üstüne krem şanti sıkınız ve üzerlerine kedi dili bisküvisi koyarak servisini yapınız.
 
 
Not: Meyve salatasını hazırlarken meyveleri çok ince ve köşeli bir biçimde doğrayınız.
  
 | 
Kup Dondurma | 
  | 
yemek klubü 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2010 
Mesajlar: 20 Şehir: Kocaeli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc52094 
Gönderme Tarihi: 25.May.2010 
2,843 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kişilik
 
1 top vanilyalı dondurma
 
1 top çilekli dondurma
 
1 top fıstıklı dondurma
 
1 top çikolatalı dondurma
 
1 çorba kaşığı krem şanti
 
1 çorba kaşığı nar şurubu
 
1 tatlı kaşığı toz fıstık
 
1 adet kiraz şekerlemesi
 
2 adet sade krep (veya rulo bisküvi)
 
 
Vanilyalı, çilekli, çikolatalı ve fıstıklı dondurmayı, buzlukta soğutulmuş dondurma kupunun içine yerleştirin. Üzerine krema sıkacağı ile krem şantiyi değişik şekiller vererek sıkın. Krem şantinin üzerine toz fıstık serpin ve nar şurubunu gezdirin. Krem şantinin üzerine bir adet kiraz şekerlemesi koyun. 2 adet sade krebi (veya rulo bisküviyi) dondurmaların üzerine saplayarak servis yapın.
 
 
Not: Kiraz şekerlemesi, nar şurubu ve sade krebi marketlerde bulabilirsiniz.
  
 | 
Dondurmalı Kup | 
  | 
sarı domat 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.06.2019 
Mesajlar: 27 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc143830 
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2019 
634 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kase yaban mersini
 
1 kase böğürtlen
 
1 kase iri dövülmüş mısır gevreği
 
1 kase iri dövülmüş badem
 
250 gram dondurma
 
 
Malzemeleri hazırladıktan sonra tek yapmanız gereken kup bardaklarına istediğiniz sıra ile kat kat malzemeleri dizmek.
 
Bardaklar dolduktan sonra hemen tüketin, mümkün değilse buzlukta bekletin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |