Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Düğü Çorbası (Nevşehir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Düğü Çorbası (Nevşehir)

yeşeren dallar
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.03.2011
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc72627
Gönderme Tarihi: 14.Şub.2012
4,599 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı ince bulgur
1 litre su
1,5 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı pulbiber, karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım çay bardağı su

Suyu tencereye alın ve su ilave edip haşlayın. Bir tavaya tereyağını alın ve ince ince doğranmış soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine bir yemek kaşığı salçayı, pulbiberi, karabiberi, tuzu ve suyu ilave edip, karıştırın. Sosu kaynamakta olan bulgurun içine döküp, karıştırın ve biraz kaynayınca ocağın altını kapatın. Sıcak olarak servis yapın.



Düğü Çorbası (Nevşehir)

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc38682
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2009
4,194 defa indirildi / yazdırıldı




Nevşehir Valiliği

Tereyağının içine salça konup kavrulduktan sonra su ilave edilir ve içine düğü (ince bulgur) atılır.


Fotoğraf "kefalet" tarafından gönderildi. 01.02.2021


Düğü Çorbası (Nevşehir)

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc115507
Gönderme Tarihi: 14.Mar.2016
1,298 defa indirildi / yazdırıldı




İnce doğranmış 1 soğan yağda kavrulur, nane eklenir ve bir-iki karıştırılır. Kıyma ilave edilir ve kavrulur. Salça eklenir, kavrulduktan sonra 6 su bardağı su ilave edilir. Kaynayınca 1 çay bardağı düğü dökülür, tuz atılır, 10 dakika piştikten sonra tüketilir.






Düğü Çorbası (Nevşehir) Tarifleri Kırşehir Yemekleri



(3 adet Düğü Çorbası (Nevşehir) 146,224 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort