Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Düğün Çorbası (AfyonKarahisar)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Düğün Çorbası (AfyonKarahisar)

kır
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 02.12.2019
Mesajlar: 18
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc147194
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2019
3,132 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

300 gr kuşbaşı et
2,5 su bardağı et suyu
3 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Tereyağı
1,5 su bardağı yoğurt
1 fincan un
1 yumurta

Eti suyla haşlayın. Ayrı bir tencerede suyu ve et suyunu kaynamaya bırakın. Yoğurt, un, yumurta sarısını çırpın ve et suyunu ilave ederek terbiye hazırlayın. Et suyu kaynayınca önce tuzu, ardından terbiyeyi ağır ağır ilave edin. Kaynayana kadar karıştırdıktan sonra çorbaya tereyağı ekleyin. Didilmiş etleri de çorbaya katın ve birkaç dakika daha pişirin. Son olarak kâselere alın ve baharatla servis edin.



Düğün Çorbası (Afyonkarahisar)

mavi uçurtma
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.05.2020
Mesajlar: 28
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc150481
Gönderme Tarihi: 12.May.2020
443 defa indirildi / yazdırıldı




Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

100 Gr Et Suyu
750 Gr Su
200 Gr Yoğurt
100 Gr Haşlanmış Nohut
50 Gr Un
1 Adet Yumurta Sarısı
150 Gr Küp Şeklinde Doğranmış Haşlanmış Et
1 Tatlı Kaşığı Tuz
30 Gr Tereyağı
¼ Maydonoz

Bir tencereye su ve et suyu konularak kaynamaya bırakılır.
Ayrı bir yerde yoğur, un ve yumurta sarısı karıştırılıp, içine sıvılaşması için bir miktar soğuk su ilave edilerek terbiye hazırlanır.
Et suyu kaynayınca tuz ilave edilir.
Hazırlanan terbiye yavaş yavaş ilave edilir.
Çorba kaynayana kadar karıştırılır.
İçine tereyağı ve haşlanmış nohut ilave edilir.
Kaynakmakta olan çorbanın içine etler ilave edilir.
5-6 dakika daha karıştırılarak pişirme işlemi tamamlanır.
Üzerine ince kıyılış maydonoz ilave edilerek servis edilir.







Düğün Çorbası (AfyonKarahisar) Tarifleri Ege Yemekleri



(2 adet Düğün Çorbası (AfyonKarahisar) 7,005 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort