Kısa URL: https://ml.md/lc113602
Gönderme Tarihi: 21.Arl.2015
1,818 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet uzun lavaş ekmeği
3 adet turşu
500 gram antrkot
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet defneyaprağı
1 şişe soda
Öncelikle etleri bütün olarak tereyağında 10 dakika pişirin. Sonra üzerine bir şişe sodayı, defneyaprağını ekleyip 35 dakika pişirin. İçine hardalı, ketçapı ve istenilen baharatları ekleyip tatlandırabilirsiniz. Bu arada lavaş ekmeklerini ısıtın ve servis tabağına dizin. Pişen etleri de üzerine ekleyin. Kızarmış patates ya da turşuyu da içine dizip, bol tereyağı gezdirip sarıp dürüm yapın. Sıcak olarak servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc97363
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2014
1,873 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet lavaş ekmeği
6 adet kornişon turşu
500 gr. antrikot
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet defne yaprağı
1 şişe soda
Etleri bütün olarak tereyağında 10 dakika pişirin. Üzerine bir şişe soda ve defne yaprağını ekleyip 35 dakika daha pişirin. Lavaş ekmeklerini ısıtıp servis tabağına dizin. Pişen etleri üzerine ekleyip kornişon turşuları dizin. Üzerine eritilmiş tereyağını gezdirip dürüm yaparak servis yapın.