Kısa URL: https://ml.md/lc103118
Gönderme Tarihi: 21.Kas.2014
2,207 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım bayat ekmek
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı salça
3 adet sivri biber
1 su bardağı su
4 adet ince dövülmüş biftek
250 gram kıyma
Yarım soğan rendesi
Etleri çok ince dövün ve ince ince dilimleyin. Tavada az yağ içinde kavurarak pişirin. Kıymaları ve çok ince kesilmiş soğanları içine atın. Etlerin her yeri güzelce pişinceye kadar kavurup döneri hazırlayın. Bu yöntem çok kolay ve lezzetli olacaktır. Ekmekleri de fırında kızartın ve salçalı sos hazırlayıp ekmekleri ıslatıp servis tabağına alın. Üzerine pişen etleri ilave edip yoğurtla ikram edin.