Kısa URL: https://ml.md/lc25314
Gönderme Tarihi: 13.Tem.2008
1,787 defa indirildi / yazdırıldı
Artan ekmeklerinizi derin dondurucunuzda, naylon bir torba içinde saklayın. Kullanmadan önce fırında ısıtmanız yeterlidir. Dışarıda unutulduğu için bayatlayan ekmeğinizin üzerine birkaç damla su veya sut serpip, orta ısıdaki fırında 10 dakika tutun.
Kısa URL: https://ml.md/lc36369
Gönderme Tarihi: 11.May.2009
2,415 defa indirildi / yazdırıldı
Fazla gelen ekmekleri buzdolabında ya da ekmeklikte muhafaza ederiz. Eğer sakladığınız ekmeklerin bayatlamasını istemiyorsanız, önce alüminyum folyoya sarıp, bu şekilde buzdolabına koyun. Böylece çok daha uzu süre taze olarak muhafaza edebilirsiniz.