|
EKMEKLER BAYATLAMASIN |
 |
nilgunkural
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.07.2008
Mesajlar: 20
|
Kısa URL: https://ml.md/lc25314
Gönderme Tarihi: 13.Tem.2008
1,816 defa indirildi / yazdırıldı
|
Artan ekmeklerinizi derin dondurucunuzda, naylon bir torba içinde saklayın. Kullanmadan önce fırında ısıtmanız yeterlidir. Dışarıda unutulduğu için bayatlayan ekmeğinizin üzerine birkaç damla su veya sut serpip, orta ısıdaki fırında 10 dakika tutun.
|
EKMEĞİN TAZE KALMASI İÇİN |
 |
sezar
Aşçıbaşı

Kayıt: 11.05.2009
Mesajlar: 29 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc36369
Gönderme Tarihi: 11.May.2009
2,447 defa indirildi / yazdırıldı
|
Fazla gelen ekmekleri buzdolabında ya da ekmeklikte muhafaza ederiz. Eğer sakladığınız ekmeklerin bayatlamasını istemiyorsanız, önce alüminyum folyoya sarıp, bu şekilde buzdolabına koyun. Böylece çok daha uzu süre taze olarak muhafaza edebilirsiniz.
|
|