Kısa URL: https://ml.md/lc143565
Gönderme Tarihi: 18.Haz.2019
960 defa indirildi / yazdırıldı
3 adet elma
2 paket kavrulmuş bisküvi
1 su bardağı ceviz ya da fındık
1 çay kaşığı tarçın
1 paket çikolata sosu
Kabuklarını soyduğunuz elmaları rendeleyin. Bisküvileri robot yardımıyla iyice ufalayın. Bir kabın içine elmaları, bisküvileri, ufalanmış ceviz ya da fındıkları koyup üzerine tarçını ilave edin. Hazırladığınız harcı güzelce yoğurduktan sonra elinizle küçük yuvarlak şekiller verin.
Çikolata sosunu topların üzerine dökün. Dilerseniz üzerini Hindistan cevizi ile süsleyin. Elmalı çikotoplarınızı buzdolabında 2 saat dinlendirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc6911
Gönderme Tarihi: 08.Ağu.2006
3,258 defa indirildi / yazdırıldı
Bebe bisküvisi
3-4 elma rendesi
200 gr. çekilmiş fındık yada ceviz içi
Hindistancevizi
Kakaolu puding
Elma rendesi ve çekilmiş fındıklar küçük küçük kırılmış bisküviler ile yoğurarak hamur haline getirin. Bu hamurlar ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayıp servis tabağına dizin kakaolu pudingi 2 su bardağı su ile pişirilir. 5 dk. soğutulup topların üzerine her yerini kaplayacak şekilde kaşıkla dökülür. hindistancevizi ile süslenip soğuk servis yapılır.