Erişteyi tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Soğanı küçük küpler halinde doğrayın ve tereyağı ile birlikte tavada kavurun.
Kıymayı ekleyin ve kavurmaya devam edin.
Domatesleri küçük küpler halinde doğrayın ve kıymaya ekleyin.
Salçayı ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun.
Baharatları ekleyin ve karıştırın.
Haşlanmış erişteleri kıymalı karışıma ekleyin ve birkaç dakika daha pişirin.
Erişte kavurması servise hazır.
Kısa URL: https://ml.md/lc86309
Gönderme Tarihi: 31.Oca.2013
2,758 defa indirildi / yazdırıldı
1 margarin
1 çorba kaşığı tuz
300 gr erişte
250 gr kaşar peyniri
1 Litre suya erişteyi atıp yumuşayana kadar kaynattıktan sonra soğumaya alınarak üzerine eritilen margarin gezdirilir. Kaşar peyniri üstüne rendelendikten sonra servis yapılır.