Öncelikle dilimlenmiş etleri zeytinyağı ve baharatla 5 dakika kadar ovarak her yerine yedirin. Daha sonra 15 dakika kadar dinlendirip ızgarada iki yüzünü de pişirin. Hamburger ekmeklerini etlerin üzerine bastırıp suyunu ekmeğe çektirin. Mayonez, ketçap ve hardalı hamburger ekmeklerine sürün. Etleri arasına yerleştirip ister soğanla isterseniz de kızarmış patatesle servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc93989
Gönderme Tarihi: 24.Kas.2013
1,651 defa indirildi / yazdırıldı
2 ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı kekik
2 adet sandviç ekmeği
2 domates
2 salatalık
1 kırmızı soğan
4 çorba kaşığı labne
200 gram tulum peyniri
50 gram beyaz peynir
Öncelikle ince dövülmüş bifteği yağsız tavada az yağla iki yüzünü 3 dakika kadar pişirin. Üzerine bol kekik serpin ve bir kapak örtün 2 dakika dinlendirin. Daha sonra sandviç ekmeklerini ikiye bölüp içlerine labne sürün. Dilimlenmiş domatesi, kırmızı soğanı ve salatalıkları içlerine sırayla yerleştirin. Peynirlerin üzerine pişirdiğiniz eti yerleştirip hazırlayın.