125 Gr Sana Klasik Kase
1 Kg. Kırık pirinç
1 Çorba Kaşığı sıvı yağ
1 Yemek Kaşığı tuz
1 Avuç Baharat
200 gr kuyruk yağı
1,5 Yemek Kaşığı Sana Yağı
1 Yemek Kaşığı domates salçası
500 gr Kuşbaşı Kırmızı et
3 Yemek Kaşığı nar ekşisi
1 Avuç Yeşil Nane
8 Adet Domates
Dilimlenen domatesleri ve kestiğimiz naneleri orta boy bir tepsiye yerleştiriyoruz. Sonra pirinç, kırmızı et, kuyruk yağı, mısır yağı, sana, domates salçası, nar ekşisi ,tuz ve baharatı da tepsiye ekleyip hepsini iyice karıştırıyoruz. Bu malzemeyi önceden içi oyulmuş kabaklara dolduruyoruz.
Fotoğraf "Doctor" tarafından gönderildi. 27.04.2021
|