Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Reyhan Tarifleri > Fırında Kıymalı Kabak (2 adet - 69,914 defa bakıldı)

Fırında Kıymalı Kabak


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fırında Kıymalı Kabak

kule
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.06.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Kütahya
Kısa URL: https://ml.md/lc134777
Gönderme Tarihi: 12.Haz.2018
959 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet kabak
Beşamel sos için:
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
1.5 yemek kaşığı tereyağı
Hindistancevizi
Domates sos için:
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı şeker
1-2 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet olgun domates
1 adet soğan
İç harç için:
200 gr. kıyma
1 adet soğan
Tuz
Karabiber
1 yeşil biber
Kabak içi
Üzeri için:
100 gr. kaşar peyniri

Kabakları yıkayıp ikiye ortadan uzunlamasına kesin. 10 dk. kadar haşlayın. Sonra içlerini oyarak çıkartın. Beşamel sos için 2 yemek kaşığı un ile tereyağını kavurup yavaş yavaş sütü dökün. Koyulaşana kadar sürekli karıştırın.Biraz rendelenmiş hindistan cevizi ekleyebilirsiniz. Diğer taraftan domates sosu yapmak için, bir tavada az yağda 1 diş sarımsak ve 1 adet kıyılmış soğanı az yağda öldürün.Küpler halinde kesilmiş domatesi, bir tutam tuz ve bir çay kaşığı şeker ile 20 dk. iyice sos olana dek pişirin. İç harcı için doğranmış soğanı, yeşil biberi, bir miktar yağ ile bir tavada çevirin. Sebzeler yumuşadıktan sonra, ince doğranmış kabak içi ile kıymayı ilave edin ve 5 dakika pişmeye bırakın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip kabakları yerleştrin. Öncelikle kıymalı harcı bölüştürün.Sonra domatesli sosu dökün en son beşamel ile kaplayıp üzerine kaşar rendeleyip fırına verin.180 derecede üstü kızarana dek pişirin.



Fırında Kıymalı Kabak

IQ
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 07.04.2008
Mesajlar: 23
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc23058
Gönderme Tarihi: 07.Nis.2008
3,963 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg kabak
300 gr kıyma
1 baş iri soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvı yağ
3 adet domates
3 adet sivri biber
Tuz

Soğan yağda pembeleşince kıyma ve ince kıyılmış biber eklenir. Kıyma suyunu bırakıp çekince salça, rende domates ve tuz katılır. Kapaklı olarak 20 dakika pişirilir. Bu arada kabaklar kazınır, kızartmalık şekilde doğranır, fırın tepsine yerleştirilir. Üzerine kıymalı harç yayılır. Önceden ısıtılmış 185 derece fırında 20 dakika pişirilir.






Fırında Kıymalı Kabak Tarifleri Reyhan Tarifleri



(2 adet Fırında Kıymalı Kabak 69,914 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort