Kısa URL: https://ml.md/lc135090
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2018
878 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet tavuk kalçalı but eti
Kaşar peyniri dilimleri
Pastırma
Ekşi krema
Tuz
Karabiber
Tereyağı
Önce tavukları tuz ve karabiber serpin.
Tavuk bacaklarının üzerine kaşar peyiniri sıralayın.
Sonra pastırma dilimi koyun
.Arzu edilirse tereyağda kesilip konulabilir.
En son da krema çırpıp dökün.
Sonra folya ile sarıp orta dereceli fırında pişirin.
2 adet haşlanmış tavuk butu
100 ml. krema
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
8-10 adet kiraz domates
1/2 subardağı taze ya da dondurulmuş bezelye
7-8 adet taze fasulye
Tuz
Karabiber
Haşlanmış tavuk butlarınızı küçük bir borcama alın ve tuzunu biberini ekleyin.
Üzerine donmuş bezelyelerinizi serpin.
İnce ince boyuna dilimlediğiniz fasulyeleri de aynı şekilde borcama serpin.
Domatesleri de ekledikten sonra, krema ve zeytinyağını çırparak tamamını butların ve sebzelerin üzerine gezdirin.
180 derece önceden ısıtılmış fırının orta gözünde sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Sebzeler piştikten sonra üst rafa alarak fırının ızgarasını açın tavukların üzeri kızardıktan sonra sıcak servis yapın.