Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Fırında Kuşbaşı Tavuk (2 adet - 102,189 defa bakıldı)

Fırında Kuşbaşı Tavuk


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fırında Kuşbaşı Tavuk

şengülaras
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.03.2008
Mesajlar: 20
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc22527
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2008
7,622 defa indirildi / yazdırıldı




2 tavukgöğsü
250 gr. mantar
2 domates
100 gr. kaşar
Yağ
Toz kırmızıbiber
Karabiber
Tuz
Alüminyum folyo

Kızgın yağda, kuşbaşı doğranmış etleri pembeleştirin. Kırmızıbiber ve doğranmış mantarları ilave edip, suyunu çektirin. Küp kup doğranmış domatesle, karabiber ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin. Tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın. Folyoya bir iki ufak delik açın. Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin.


Fırında Kuşbaşı Tavuk

Eda Şaşma
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.02.2019
Mesajlar: 28
Şehir: Trabzon
Kısa URL: https://ml.md/lc140353
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2019
2,304 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sabah.com.tr

2 tavuk göğsü
250 gram mantar
2 adet domates
100 gram kaşar
Sıvı yağ
Toz kırmızı biber
Tuz
Aluminyum folyo

Öncelikle kızgın yağda daha önce doğradığınız tavuklarınızı kavurarak pembeleştirin. Kırmızı biber ve doğranmış mantarları ilave edin, suyunu çektirin.
Küp küp doğranmış domateslere, karabiber ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin.
Daha sonra tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın. Folyoya iki üç ufak delik açın. Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin.







Fırında Kuşbaşı Tavuk Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(2 adet Fırında Kuşbaşı Tavuk 102,189 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort