Kızgın yağda, kuşbaşı doğranmış etleri pembeleştirin. Kırmızıbiber ve doğranmış mantarları ilave edip, suyunu çektirin. Küp kup doğranmış domatesle, karabiber ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin. Tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın. Folyoya bir iki ufak delik açın. Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin.
2 tavuk göğsü
250 gram mantar
2 adet domates
100 gram kaşar
Sıvı yağ
Toz kırmızı biber
Tuz
Aluminyum folyo
Öncelikle kızgın yağda daha önce doğradığınız tavuklarınızı kavurarak pembeleştirin. Kırmızı biber ve doğranmış mantarları ilave edin, suyunu çektirin.
Küp küp doğranmış domateslere, karabiber ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin.
Daha sonra tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın. Folyoya iki üç ufak delik açın. Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin.