Kısa URL: https://ml.md/lc79686
Gönderme Tarihi: 25.Ağu.2012
1,963 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Klasik
700 gr haşlanmış patates
1 Çay Kaşığı Ucuyla muskat
15 Tatlı Kaşığı süt
1 Çay Kaşığı Ucuyla karabiber
1 Çay Kaşığı tuz
Patatesleri iyice haşladıktan sonra ezin. Süt ve sana klasik'le karıştırıp iyice ezin. Tuz karabiber ve muskat la tatlandırın. Püreyi sıkma torbasına doldurup fırın kağıdının üzeine sıkın. Üzeri hafif kızarana kadar fırında pişirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc85501
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2013
1,995 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Sana Klasik
1 Çay Kaşığı Ucuyla karabiber
1 Kg. patates
1 Tatlı Kaşığı tuz
1 Su Bardağı süt
1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi
1 Çay Kaşığı pulbiber
patatesleri haşlayıp kabuklarını soyuyoruz. Rendeleyip içine süt, Sana margarin, tuz, karabiber ve pulbiberi ekleyip püre haline gelene dek eziyoruz. Yağlı tepsiye döküp üzerini kaşıkla düzeltiyoruz ve kaşar rendesi serpiyoruz. 200 derece fırında üzeri nar gibi kızarana dek pişiriyoruz.