Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kuru Mantar Tarifleri > Fırında Peynirli Kabak (3 adet - 268,898 defa bakıldı)

Fırında Peynirli Kabak


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fırında Peynirli Kabak

dönüm
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.09.2014
Mesajlar: 32
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc101856
Gönderme Tarihi: 24.Eyl.2014
2,416 defa indirildi / yazdırıldı




3-4 adet orta boy kabak
1 su bardağı un
1 çay bardağı sıvı yağ
100 gram rendelenmiş peynir
2 çorba kaşığı pul biber
Tuz
Karabiber, kekik

Unu ve yağı ayrı ayrı kaplara koyun. İçlerine kekik, tuz, pul biber, karabiber serpin ve karıştırın. Kabakları çok iyi yıkayıp kabuklarıyla ince ince dilimleyin. Halka şeklinde kesilen kabakları önce baharatlı yağın içine sonra da unun içine bulayıp fırın kabına balıksırtı şeklinde dizin. 200 derecede 35 dakika, kızarıncaya kadar pişirip çıkartın. Hemen üzerine peynir rendesini serpip sıcak olarak servis yapın.



Fırında Peynirli Kabak

bir dost
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 23.05.2018
Mesajlar: 24
Şehir: Burdur
Kısa URL: https://ml.md/lc134299
Gönderme Tarihi: 23.May.2018
1,293 defa indirildi / yazdırıldı




150 gr. beyaz peynir
3 adet kabak
2 yumurta
1 adet soğan
1 fincan yoğurt
1 fincan un
2 fincan sıvıyağ
Tuz
Karabiber

Bir kaseye yumurtaları kırınız.İçerisine yoğurdu ezilmiş peyiniri unu ve yağı rendelenmiş soğanı tuzu karabiberi koyup hepsini iyice karıştırın.
Kabakları alacalı soyup 1 parmak genişliğinde dilimlere kesip fırın tepsisine tabanı kapanacak şekilde dizin.
Üzerine hazırladığımız sosu koyun. Kabak kaldıysa tekrar kabak ve sosu koyun.
Tepsiyi orta hararetli fırına koyup açık pembe renkte pişirin.
Fırını kapatıp 10 dakika daha tutup çıkarın.
Sıcak servis edin.



Fırında Peynirli Kabak

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc147405
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2019
553 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

2 adet kabak
1 yumurta
10-15 adet ufak çekirdeksiz yeşil zeytin
1 avuç ceviz
Kıyılmış maydanoz
200-250 gr beyaz peynir

Kabakları yıkayın, kabuklarını soyun. Uzunlamasına ikiye kesin. Kabakların çekirdekli bölümünü çay kaşığı ile oyun. Peynir, yumurta, maydanoz, ceviz, zeytini karıştırın. Hazırlanan kabakların içlerine doldurun. 180 derece ısıtılmış fırında 15-20 dakika, üzeri hafif kızarana kadar pişirin.







Fırında Peynirli Kabak Tarifleri Kuru Mantar Tarifleri



(3 adet Fırında Peynirli Kabak 268,898 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort