1 su bardağı rondodan geçirilmiş gofret
1/4 su bardağı eritilmiş margarin
1 adet rendelenmiş yarı tatlı çikolata
1/2 fincan Kremalı Fıstık Ezmesi
2 adet küp kesilmiş muz
1 paket vanilya aramolı puding
1 su bardağı krem şanti
1 fincan kırıklanmış fıstık
3 yemek kaşığı margarin
1 paket milföy hamuru
200 derecede fırını önceden ısıtın.
Fıstık ezmesini ve margarini güzelce çırpıp bir birine yedirin, sonra gofret kırıntılarını ekleyin karıştırın.
Milföy hamurlarını unlu bir zemine serip hamur karesinin aldığı kadarıyla büyük dairesel olarak kesin.
Hamurların üstlerine çatal batırarak fazla kabarmasını engelleyin.
Her bir dairenin üzerine fıstık ezmesini olan karışımdan sürün (isterseniz mikro dalga fırında ) önceden ısıttığınız fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.
Paketin üstündeki talimata göre pudingi ve krem şantiyi hazırlayın.
Fırından çıkan milföy hamurların soğumasından sonra eşit miktarda önce puding sonra küp kesilmiş muzları ve krem şantiyi sürün daha sonra çikolata rendesi ve fıstık kırıkları ile süsleyin bir saat kadar buzdolabında bekletip servise sunun.
|