Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baton Pasta Tarifleri > Frambuazlı Ganaj (1 adet - 20,021 defa bakıldı)

Frambuazlı Ganaj


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Frambuazlı Ganaj

Ceren
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.04.2011
Mesajlar: 133
Şehir: Trabzon
Kısa URL: https://ml.md/lc75732
Gönderme Tarihi: 14.May.2012
4,112 defa indirildi / yazdırıldı




Tuğrul Şavkar

Beyaz pandispanya için:
1 adet yumurta (çırpılmış)
25 gr. tozşeker
12.5 gr. buğday nişastası (5 çay kş.)
12.5gr. un (5 çay kş.)
5 ml. eritilmiş tereyağı (1 çay kş.)
Bisküvisi için:
1 adet yumurta (çırpılmış)
9 gr. toz badem (6 çay kş. )
15 gr. tozşeker (3 çay kş.)
1 adet yumurta akı (çırpılmış)
6.5 gr. un
3,75 gr. eritilmiş tereyağı
Frambuazlı ganaj:
315 gr. frambuaz (robottan geçirilip, püre haline getirilmiş)
20 gr. buğday nişastası (8 çay kş. )
200 gr. sütçikolata (eritilmiş)
Ganaj için:
80 ml. krem şantiyi
80 gr. bitter çikolata
Çikolata mus için:
240 ml. krem şantiyi
85 gr. sütçikolata

Beyaz pandispanya için fırınınızı 220°C'ye getirip ısıtın. Çok kısık ateşte yumurtanın /s'ünü ve tozşekeri mikser ile çırparak kremamsı bir kıvama getirin. Ateşten alıp, çırpmayı sürdürerek soğutun. Nişastayı ve unu ekleyip pütür kalmayacak biçimde kremaya yedirin. Eritilmiş tereyağını da katıp, dibine fırın kâğıdı serilmiş bir kalıba boşaltın. Fırına sürerek 20 dakika pişirin.
Bisküvisini hazırlamak için fırınınızı 230°Cye getirip ısıtın. Yumurtanın yarısını, toz badem ve şekerin 2,5 çay kaşığı ile birlikte çırpın. Diğer bir kapta yumurta akının yarısını ve kalan şekeri mikserle çırparak kar haline getirin. Yumurta karını, bademli karışıma yedirin. Unu ekleyip karıştırın. Tereyağını da katarak bisküvi hamurunu tamamlayın. Fırın kâğıdı serilmiş bir tepsiye 1/2 cm. kalınlığında yayarak fırına sürüp 10 dakika pişirin.
Frambuazlı ganaji hazırlamak için kısık ateşte frambuaz püresi ile nişastayı karıştırarak bir taşım kaynatın. İçine eritilmiş çikolatayı da katıp, karıştırarak ateşten alın.
Ganaji hazırlamak için bitter çikolatayı ve krem şantiyiyi bir tencerede kısık ateşte sürekli karıştırarak kaynama noktasına getirin. Kaynar kaynamaz ateşten alın. Ilık tutun. Çikolata muşu da aynı şekilde hazırlayın.
Çemberin kenarlarına bisküviyi, tabanına ise beyaz pandispanyayı yerleştirin. Üzerine frambuazlı ganaji yayın ve bir spatula ile düzleyin. Çikolata sosunu da yayıp tekrar düzleyin. Pastayı 4 saat buzdolabında soğutun. Üzerini ganaj ile kaplayıp, çemberden çıkartıp servis yapın.






Frambuazlı Ganaj Tarifleri Baton Pasta Tarifleri



(1 adet Frambuazlı Ganaj 20,021 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort