Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Aşure Tarifleri > Güllü Ev Jölesi (2 adet - 12,609 defa bakıldı)

Güllü Ev Jölesi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Güllü Jöle

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc163144
Gönderme Tarihi: 18.Şub.2022
341 defa indirildi / yazdırıldı




3/4 su bardağı toz şeker
5 su bardağı su
50 gram gül suyu
14 adet yaprak jelatin
1 çay kaşığı sıvı pembe gıda boyası
1 adet gül

Toz şeker, su ve gül suyunu bir tencereye alın. Kaynatıp ocaktan alın. Yaprak jelatinleri soğuk suda yumuşatın ve şekerli suya atın. Gıda boyasını ekleyip karıştırın. Soğuduktan sonra yuvarlak kalıbın içine karışımın 1/4' ünü alın. Buzlukta 25 dakika bekleterek dondurun. Gülü kalıba ters olarak yerleştirip, gülün yarısına kadar tekrar karışımdan dökün. Kalıbı 20-25 dakika buzlukta dondurun. Kalan jelatinli karışımı donan karışımın üzerine döküp tekrar dondurun. Donan kalıbı buzluktan alıp buzdolabında 12 saat bekletin. Jöleyi servis tabağına ters çevirerek servis yapın.



Güllü Ev Jölesi

penbe menekşe
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.06.2016
Mesajlar: 22
Şehir: Kütahya
Kısa URL: https://ml.md/lc117886
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2016
1,388 defa indirildi / yazdırıldı




1 kahve fincanı doğal gül suyu
3 su bardapı su
4 tatlı kaşığı buğday nişastası
1 çay bardağı şeker

Su, nişasta ve şeker bir tencereye konur. Orta ateşe yerleştirilir. Mütemadiyen karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir. Ateşten almadan hemen önce gülsuyu katılır. Ocaktan alınır. Küçük kaselere paylaştırılır. Buzdolabına konur. 2-3 saat sonra ikram edilebilir.






Güllü Ev Jölesi Tarifleri Aşure Tarifleri



(2 adet Güllü Ev Jölesi 12,609 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort