Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Tavuk Yemekleri > GÜVEÇTE HİNDİ (2 adet - 156,888 defa bakıldı)

GÜVEÇTE HİNDİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hindi Güveç

serasker
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 26.12.2011
Mesajlar: 23
Şehir: Çanakkale
Kısa URL: https://ml.md/lc71150
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2011
5,110 defa indirildi / yazdırıldı




100 gr hindi
2 adet kabak
2 adet patates
200 gr taze fsülye
6 diş sarımsak
10 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
3 adet iri domates
1 çay kaşığı tuz

Kabak, patates ayıklanıp iri küp şeklinde doğranır. Fasul­ye ayıklanıp kabak uzunluğunda doğranır. Güveç kabın en al­tına rendelenmiş domatesler, onun üzerine doğranmış fasulye­ler, hindi kuşbaşı, ayıklanmış arpacık soğan, patates ve kabak sırasıyla yerleştirilir. Sarımsaklar ayıklanıp güvecin içine muh­telif yerlere yerleştirilir. Tuz ve biraz sıvı yağ ilave edilip kapa­ğı ile, eğer yoksa folyo ile kapatılır. 1-1,5 saat fırında pişirilir.


GÜVEÇTE HİNDİ

külkedisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.07.2007
Mesajlar: 34
Kısa URL: https://ml.md/lc16184
Gönderme Tarihi: 09.Tem.2007
2,828 defa indirildi / yazdırıldı




1 Küçük Hindi
3 Kabak
3 Patlıcan
3 Soğan
1 Avuç bamya
10 Domates
1 Avuç taze fasulye
2 Bardak et suyu

Patlıcan, bamya, fasulye ve 3 kabak ayıklayıp doğrayınız. Patlıcanla fasulyeyi tavada yağla biraz kızartınız. İnce doğranmış üç soğanı sebzelerle döşeyiniz. Böylece güveci doldurunuz. Ve aralarına tuz ve biber ekiniz. On domates ezip üstüne sürünüz. Gereği kadar etsuyu ile fırında pişiriniz.






GÜVEÇTE HİNDİ Tarifleri Tavuk Yemekleri



(2 adet GÜVEÇTE HİNDİ 156,888 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort