Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kılıç Tarifleri > HAŞLAMA KEFAL BALIĞI (3 adet - 164,943 defa bakıldı)

HAŞLAMA KEFAL BALIĞI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


HAŞLAMA KEFAL BALIĞI

Şükriye
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.10.2006
Mesajlar: 54
Şehir: Cumali
Kısa URL: https://ml.md/lc7629
Gönderme Tarihi: 03.Ekm.2006
3,364 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilo kefal
300 gram havuç ve kereviz
Yarım su bardağı zeytinyağı
10 adet küçük soğan
Yeteri kadar tuz ve maydanoz
2 adet patates
1 adet limon
1 çorba kaşığı un
2 parça maydanoz.

Sebzeler arzu edildiği şekilde kesilir. Bol su ile haşlanır, süzülür, Pişecek kaba sebzeler, zeytinyağı, 6 bardak su konur ve pişirilir. Bılıklar kesilmiş, gayet temiz yıkanmış, kemiklerin arasında hiç kan kalmamış olarak hazırlanır ve küçük bir tepsiye döşenir. Üzerine hazırlanan pişmiş harç dökülür. Limon, tuz, bir kaşık un, yarım bardak soğuk su, yumurta teliyle karıştırılır balığını üzerine dökülür kabın ağzı kapanmadan pişirilir. Üzeri maydanozla süslenir.


KEFAL HAŞLAMASI

Mersiye Şükrani
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.07.2010
Mesajlar: 91
Şehir: Şiraz
Kısa URL: https://ml.md/lc53480
Gönderme Tarihi: 11.Tem.2010
2,485 defa indirildi / yazdırıldı




Tencereye halka halka 1 soğan, 1 havuç, 1 kereviz ve 3 maydanoz kökünü kazıyıp doğrayınız. İki dal kekik, 1 diş karanfil, 2 tane karabiber koyunuz. Üç parmak kadar su doldurup kapalı olarak 3 çeyrek saat yavaş yavaş pişiriniz, sonra süzgeçle bir kaba süzünüz.
Balıkları, ayıklayıp iyice yıkayınız. Genişçe bir tencereye atınız, bir miktar ceviz büyüklüğünde doğranmış patates koyunuz, kalan suyu üzerine döküp tuz ve biber ekiniz. Beş dakika orta ateşte kaynattıktan sonra kapağını kapayınız. Pişince suyunu süzüp üzerine dökünüz. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapınız.


KEFAL HAŞLAMASI

çay&sempati
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.10.2010
Mesajlar: 40
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc56774
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2010
2,734 defa indirildi / yazdırıldı




Haşlama için doğranılan porsiyonları temizce yıkayınız. Geniş kenarlı bir tepsiye koyunuz. Ayıklanmış patateslerle, küçük soğanlardan ve körpe havuçlardan dahi katınız.
Balık çevrelerini örtecek kadar da su ilâve ediniz.
Tuz ve biberini serptikten sonra, orta ateşte pişmesine nezaret ediniz.
Balık porsiyonlarını tabaklara bölüp soğuduktan sonra, bol limonla bu nefis beyaz etleri yemek keyiflidir.

Not: Bu balığın da eti hafiftir 12 -13 dakikada pişer.






HAŞLAMA KEFAL BALIĞI Tarifleri Kılıç Tarifleri



(3 adet HAŞLAMA KEFAL BALIĞI 164,943 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort