|
Havuç Garnitürü |
 |
Gültaze
Aşçıbaşı

Kayıt: 29.03.2011
Mesajlar: 24 Şehir: Çankırı |
Kısa URL: https://ml.md/lc61797
Gönderme Tarihi: 29.Mar.2011
3,927 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet iri havuç
1,5 tatlı kaşığı tuz
2 diş sarımsak
3 çorba kaşığı sirke
Yarım limon
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Havuçlar soyulur ve iri rendelenir. Üzerine kıyılmış sarımsak ve tuz eklenir, parmak uçlarıyla ovulur. Sonra sirke, limon ve zeytinyağı katılır, iyice karıştırılır. Kapaklı bir kaba doldurulur, sıkıca kapatılır. Buzdolabına yerleştirilir. 1 hafta sonra kullanılabilir.
|
HAVUÇ GARNİTÜRÜ |
 |
im
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.08.2012
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat |
Kısa URL: https://ml.md/lc85179
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2013
1,940 defa indirildi / yazdırıldı
|
Havuçları temizledikten sonra rendeleyiniz veya kabak soyacağı ile kurdela gibi soyunuz. Bir tabağa dizerek hafif tuzlayınız üzerine de zeytinyağı ve limon suyu karışımı gezdirerek servis yapınız.
|
Havuç Garnitürü |
 |
Saadet
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc95453
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2014
1,760 defa indirildi / yazdırıldı
|
2-3 adet orta boy havuç
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Havuçları kazıdıktan sonra dekor bıçağı ile halkalar halinde doğrayınız. Üzerini örtecek kadar tuzlu su ile10 dk haşlayınız. Süzerek bir kaba alınız. Eritilmiş tereyağı ile karıştırıp et yemekleriyle sıcak servis yapınız.
|
|