Kısa URL: https://ml.md/lc3605
Gönderme Tarihi: 10.May.2006
4,294 defa indirildi / yazdırıldı
3 adet korpe havuc
4-5 dal maydanoz
1 adet limon
1 kahve fincani zeytinyağı
Havuclari kaziyip yikayin. Ince veya orta kalinlikta rendeleyin ya da makineden gecirin.
Salata tabagina koyup uzerini maydanozla susleyin. Tuz, biber, limon ve zeytinyağı karisimini uzerine gezdirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc157299
Gönderme Tarihi: 17.Nis.2021
394 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet rendelenmiş havuç
4 yemek kaşığı ceviz içi
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
Yarım demet dereotu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 adet limon suyu
1 çay kaşığı tuz
Rendelediğiniz havuçları, bir kâsede limon suyu ve tuz ile birlikte iyice harmanlayın.
Ayrı bir kâsede yoğurt, ezilmiş sarımsak ve kıyılmış dereotunu karıştırın.
Porsiyonluk veya servis salata tabağına havuç ve cevizli salatayı yerleştirin.
Havucun üzerine sarımsaklı, dereotlu yoğurdu ekleyin.
Üzerine de dereotu ve iri parçalara ayırdığınız ceviz serpiştirerek servis edin.