Kısa URL: https://ml.md/lc11307
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2007
3,628 defa indirildi / yazdırıldı
6 büyük francala dilimi
75 gram siyah havyar
60 gram tereyağı
1 çorba kaşığı kıyılmış soğan (arzuya bağlı)
1) Altı büyük francala diliminin üstlerine 3 silme çorba kaşığı tereyağı sürdükten sonra tereyağının üstüne de 75 gram siyah havyarı mütesaviyen taksim etmek suretile yaymalıdır. (Ekmekleri kızarttıktan sonra tereyağı ve havyar sürmek de mümkündür.)
2) Sonra üstlerine havyar sürülmüş ekmeklerin tam orta kısımlar rina birer tutam da gayet ince kıyılmış soğan yerleştirmeli, veyahut da' hiç soğan koymadan bu kanape ekmekleri bir büyük tabağa alarak servis yapmalıdır.
Fotoğraf "martı" tarafından gönderildi. 23.08.2015