Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baton Pasta Tarifleri > Hindistancevizli Taç (1 adet - 327 defa bakıldı)

Hindistancevizli Taç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hindistancevizli Taç

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168507
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2022
184 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.droetker.com.tr

Dolgu:
1 poşet Dr. Oetker Çikolatalı hindistancevizli Puding
2 su bardağı süt
1 poşet Dr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 çay bardağı dondurulmuş frenk üzümü
Hamur:
1 yumurta
1 yumurta akı
1 yemek kaşığı toz şeker
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 çay bardağı un
1 çay kaşığı Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
Islatmak ve kaplamak için:
1 çay bardağı süt
1 su bardağı hindistancevizi rendesi
Süslemek için:
1 çay bardağı dondurulmuş frenk üzümü
Kalıp:
Bombeli derin metal kap (20 cm)

2 su bardağı sütü bir tencereye alın ve üzerine puding poşetini boşaltın. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 1-2 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Süre sonunda ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Bombeli derin kabın iç kısmını streç film ile kaplayın. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın. Soğuyan pudingi üzerine ilave edin ve 1 dakika daha çırpın. Frenk üzümlerini ilave edin ve kaşık ile karıştırın. Hazırladığınız kabın içine alın ve üzerini düzeltin. Üzerini streç filmle kapatıp dondurucuda 1-2 saat bekletin.
15x20 cm boyutlarında pişirme kağıdı kesin ve fırın tepsisine yerleştirin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Yumurta, yumurta akı ve toz şekeri çırpma kabına alın. Mikserin yüksek devrinde 2-3 dakika çırpın. Şekerli vanilini ilave edin ve kısa bir süre daha çırpın. Un ve hamur kabartma tozunu ekleyip 1 dakika daha çırpın. Hamuru hazırladığınız pişirme kağıdının üzerine alın, kenarlarda 1 cm boşluk kalacak şekilde kaşık ile yayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 12 dakika
Fırından çıkarıp üzerine bir bez örtün ve soğumaya bırakın.
Soğuyan keki 3 cm genişliğinde şeritler şeklinde kesin. Süt ve Hindistan cevizi rendesini ayrı ayrı geniş kaplara alın. Şeritleri süte arkalı önlü batırarak ıslatıp ardından hindistancevizi rendesine bulayın. Hazırladığınız tatlıyı dondurucudan çıkarın, ters çevirerek servis tabağına alın ve streç filmleri çıkarın. Hazırladığınız şeritleri üzerine aralıklı yerleştirin ve frenk üzümlerini sıralayın. Bekletmeden dilimleyerek servis yapın.







Hindistancevizli Taç Tarifleri Baton Pasta Tarifleri



(1 adet Hindistancevizli Taç 327 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort