Kısa URL: https://ml.md/lc106358
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2015
1,535 defa indirildi / yazdırıldı
20 adet hurma
1 kahve fincanı ceviz
1 kahve fincanı kuru üzüm
1 kahve fincanı kuru kayısı
1 yemek kaşığı tahin
1 yemek kaşığı pekmez
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 kase hindistancevizi
1 tatlı kaşığı margarin
Yeteri kadar antepfıstığı
Cevizi ince dövün. Kuru üzüm ve kayısıyı robottan geçirin. Tahin, pekmez, tarçın ve cevizle beraber iyice karıştırın sanayıda ekleyin. Hurmaları boyuna keserek çekirdeklerini çıkartın. Harçtan içlerine bol miktarda doldurun. Hindistancevizine bastırın. Antepfıstıgı da ekleyin. Servis tabağına yerleştirip servise sunun.