Kısa URL: https://ml.md/lc114318
Gönderme Tarihi: 21.Oca.2016
1,175 defa indirildi / yazdırıldı
5 yemek kaşıgı tereyagı
6 adet sandviç ekmegi
1 yemek kaşıgı mayonez
1 yemek kaşıgı yabanturbu sosu
1 tatlı kaşıgı frenk soganı
1 adet jumba sosis
25 gr alman lahana turşusu
6 adet kürdan
3 dal maydanoz
Jumbo sosisi soyun 2 dakika suda haşlayın ve kısa bir süre tereyagında pişirin. Sandiviç ekmeğini yan tarafından açın. Mayonez, yabanturbu sosu, Frenk soğanını karıştırın ve ekmeğin tabanına bir yemek kaşığı sostan sürün. Alman tipi lahana turşusunu tavada hafifçe ısıtın ve sosisin üzerine yerleştirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc114317
Gönderme Tarihi: 21.Oca.2016
1,154 defa indirildi / yazdırıldı
200 gr salam
2 adet yeşil zeytin
1 yemek kaşığı zeytin ezmesi
2 adet siyah zeytin
1 adet domates
1 kalıp beyaz peynir
2 tatlı kaşığı tereyağı
4 adet sandaviç ekmeği
1 adet salatalık
1 adet kırmızı biber
100 gr sucuk
Yuvarlak sandviç ekmeklerini enlemesine ortadan ikiye kesin. Bir kasede bir kalıp beyaz peynir, ince kıyılmış sucuk, kabuklarıyla birlikte küp doğranmış salatalık ve çekirdeği çıkarılmış domatesi karıştırın.
Alt ekmeklerin üzerlerine iki tatlı kaşığı margarin sürdükten sonra hazırladığınız sosu üzerlerine yayıp diğer ekmeklerle üzerlerini kapatın.
İneği süslemek için: Bir yemek kaşığı zeytin ezmesini ineğin saçı olarak şekilde ekmeğin bir köşesine sürün. Daha sonra ince dilimlenmiş yeşil ve siyah zeytinden göz, çok ince dilinmiş olan salamdan kulak ve boynuzları yaparak ekmeklerin üzerine yerleştirin.
Oval şekilde kesilmiş ince dilim salamı burnu olarak ekmeğin üzerine yerleştirin. Kırmızı biberi minik minik kesin ve ineğin burnunu kırmızı biberle süsleyerek servis edin.