Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > İrmikli Yulaflı Bar (1 adet - 144 defa bakıldı)

İrmikli Yulaflı Bar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


İrmikli Yulaflı Bar

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1410
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc179722
Gönderme Tarihi: 02.Ekm.2024
145 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

Tabanı için:
1,5 su bardağı ince öğütülmüş yulaf
6 adet hurma (suda bekletilmiş)
1,5 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı (eritilmiş)
1 yemek kaşığı bal
İrmikli katman için:
1 su bardağı süt
3 yemek kaşığı irmik
1,5 yemek kaşığı hindistancevizi rendesi
Üzeri için:
100 gram bitter çikolata

Taban için, yulaf, hurma, Hindistan cevizi yağı ve balı rondodan geçirerek homojen bir karışım elde edin.
Küçük boy kare bir borcamın tabanına pişirme kağıdı serin ve hazırladığınız yulaflı karışımı borcama eşit şekilde yayın.
Ardından, irmik, süt ve rendelenmiş hindistancevizini koyulaşana kadar pişirin.
Bu irmikli karışımı, hurmalı tabanın üzerine dökün ve düzgün bir şekilde yayın.
İrmikli katman hafifçe kabuk tuttuktan sonra, benmari usulü erittiğiniz bitter çikolatayı üzerine dökün.
Çikolatanın üzerini pürüzsüzleştirmek için borcamı tezgaha birkaç kez hafifçe vurun ve ardından hazırladığınız barları serin bir yerde 30 dakika dinlendirin.
Dinlendikten sonra, barları dikdörtgen dilimler halinde kesin ve servis edin.







İrmikli Yulaflı Bar Tarifleri Kanepeler



(1 adet İrmikli Yulaflı Bar 144 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort